Uutiset

Just se paras työpaikka Just se paras työpaikka

Just se paras työpaikka

Miten teet työpäivästäsi inspiroivan ja motivoivan? Miten löydät rutiineista iloa, himoa ja innostusta? Miten luot kollegoillesikin ”just sen parhaan” työpaikan?

Uutiset
Harjoittelijana Grapevinella – puolen vuoden syväsukellus digimarkkinoinnin maailmaan Harjoittelijana Grapevinella – puolen vuoden syväsukellus digimarkkinoinnin maailmaan

Harjoittelijana Grapevinella – puolen vuoden syväsukellus digimarkkinoinnin maailmaan

Istuimme Sofian ja Stiinan kanssa kahvikupposten äärelle kyselemään tunnelmia päättyneestä harjoittelusta Grapevinella.

Uutiset
Grapevinen uusi koti löytyi Korkeavuorenkadulta Grapevinen uusi koti löytyi Korkeavuorenkadulta

Grapevinen uusi koti löytyi Korkeavuorenkadulta

Löydät meidät jatkossa osoitteesta Korkeavuorenkatu 30.

Uutiset
Asiakassuhteiden jatkuva kehitys auttoi Grapevinen toistamiseen Vuoden Toimisto -kisan voittoon Asiakassuhteiden jatkuva kehitys auttoi Grapevinen toistamiseen Vuoden Toimisto -kisan voittoon

Asiakassuhteiden jatkuva kehitys auttoi Grapevinen toistamiseen Vuoden Toimisto -kisan voittoon

Grapevine nappasi toistamiseen voiton Regin järjestämässä Vuoden Toimisto -tutkimuksessa, jossa voittajatoimiston valitsee raadin sijaan asiakkaat.

Uutiset
Grapevine mukana Vuoden toimisto 2022 -finaalissa Grapevine mukana Vuoden toimisto 2022 -finaalissa

Grapevine mukana Vuoden toimisto 2022 -finaalissa

Grapevine voitti viime maaliskuussa Vuoden Toimisto 2021 -kilpailun pienten markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa. Tänä vuonna 43 toimistoa ylsi finaaliin kolmestatoista eri kategoriasta.

Uutiset
Hyvien (digi)tekojen aika – Grapevine toivottaa rentouttavaa joulua ja loistavaa uutta vuotta 2022 Hyvien (digi)tekojen aika – Grapevine toivottaa rentouttavaa joulua ja loistavaa uutta vuotta 2022

Hyvien (digi)tekojen aika – Grapevine toivottaa rentouttavaa joulua ja loistavaa uutta vuotta 2022

Kohta on taas aika laskeutua joulun viettoon ja rauhoittaa mieli hetkeksi. Koko Grapevinen tiimi voi rauhoittua pyhiin hyvillä mielin: tänä vuonna olemme aineellisten lahjojen sijasta lahjoittaneet sitä kaikkein arvokkainta – omaa aikaamme ja asiantuntemustamme hyvään tarkoitukseen.

Uutiset
Anu Mikkola palasi Grapevinelle – “jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys saivat palaamaan” Anu Mikkola palasi Grapevinelle – “jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys saivat palaamaan”

Anu Mikkola palasi Grapevinelle – “jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys saivat palaamaan”

Syksy on uusien alkujen aikaa ja se näkyy myös meillä – lomien hiljalleen päätyttyä olemme toivottaneet tervetulleeksi uusia työkavereita, mutta myös yhden paluumuuttajan.

Uutiset
Osaajajoukko kasvaa  – tutustu Grapevinen uusiin asiantuntijoihin Osaajajoukko kasvaa  – tutustu Grapevinen uusiin asiantuntijoihin

Osaajajoukko kasvaa – tutustu Grapevinen uusiin asiantuntijoihin

Grapevinelle on saapunut useita uusia kasvoja tämän vuoden aikana. Nyt esittäytymisvuorossa ovat kevään ja kesän aikana aloittaneet seitsemän uutta talenttia! Eiköhän oteta selvää, millaisia kykyjä olemme joukkoomme saaneet.

Uutiset
Marika Siniaalto luovuttaa Grapevinen toimitusjohtajan kapulan eteenpäin – “Keskitymme entistäkin enemmän palvelun laatuun ja työntekijöiden viihtymiseen” Marika Siniaalto luovuttaa Grapevinen toimitusjohtajan kapulan eteenpäin – “Keskitymme entistäkin enemmän palvelun laatuun ja työntekijöiden viihtymiseen”

Marika Siniaalto luovuttaa Grapevinen toimitusjohtajan kapulan eteenpäin – “Keskitymme entistäkin enemmän palvelun laatuun ja työntekijöiden viihtymiseen”

Alkuvuodesta operatiivisena johtajana Grapevinessa aloittanut Tero Heittola siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi 1.9.2021 alkaen.

Uutiset
Kulmakivenä työntekijäkokemus – Grapevine on myös virallisesti Great Place to Work Kulmakivenä työntekijäkokemus – Grapevine on myös virallisesti Great Place to Work

Kulmakivenä työntekijäkokemus – Grapevine on myös virallisesti Great Place to Work

Jatkuva viihtyvyystyö on ollut toimintamme kulmakivenä jo pitkään. Ehkä juuri siksi saimme Great Place to Work -sertifikaatin kirkkain värein jo ensimmäisellä auditointikierroksella.

Uutiset
Pitkät asiakassuhteet siivittivät Grapevinen Vuoden Toimisto -kisan voittoon Pitkät asiakassuhteet siivittivät Grapevinen Vuoden Toimisto -kisan voittoon

Pitkät asiakassuhteet siivittivät Grapevinen Vuoden Toimisto -kisan voittoon

Grapevine nappasi maaliskuussa 2021 ensimmäistä kertaa voiton Regin järjestämässä Vuoden Toimisto -tutkimuksessa, jossa voittajatoimiston valitsee raadin sijaan asiakkaat. Odotettu voitto on tulosta pitkäjänteisestä asiakassuhteiden kehittämisestä, molemminpuolisesta luottamuksesta ja Grapevinen aktiivisesta tavasta tunnistaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Uutiset
Parhaat kansainväliset brändit ovat paikallisesti vaikuttavia Parhaat kansainväliset brändit ovat paikallisesti vaikuttavia

Parhaat kansainväliset brändit ovat paikallisesti vaikuttavia

Sosiaalisessa mediassa lokaali ote ja natiivi kielen hallinta korostuu. Jos somesisältöjä ja -mainoksia vain sokeasti käännetään, jää viestin vaikuttavuus parhaimmillaankin kehnolle tasolle.

Uutiset
Grapevine rekrytoi: Tero Heittola operatiiviseksi johtajaksi, Mikko Eskelinen strategiksi Grapevine rekrytoi: Tero Heittola operatiiviseksi johtajaksi, Mikko Eskelinen strategiksi

Grapevine rekrytoi: Tero Heittola operatiiviseksi johtajaksi, Mikko Eskelinen strategiksi

Grapevinella aloitti helmikuussa operatiivisena johtajana Tero Heittola ja strategina pitkän linjan copywriter Mikko Eskelinen.

Uutiset
Grapevinelle on myönnetty Avainlippu Grapevinelle on myönnetty Avainlippu

Grapevinelle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Grapevinelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Uutiset
Grapevine tukee lahjoituksella kotimaan lapsia ja nuoria jouluna 2020 Grapevine tukee lahjoituksella kotimaan lapsia ja nuoria jouluna 2020

Grapevine tukee lahjoituksella kotimaan lapsia ja nuoria jouluna 2020

Tänä jouluna muistamme kotimaan lapsia ja nuoria osallistumalla Pelastakaa Lasten joulukeräykseen.

Uutiset
Digitaalisen ajan brändi löytyy ja erottuu Digitaalisen ajan brändi löytyy ja erottuu

Digitaalisen ajan brändi löytyy ja erottuu

Yrityksesi menettää melkoisesti kauppaa, jos et suunnittele ja toteuta asiakaskokemustasi monikanavaisesti. Kilpailukykyinen digiajan brändi varmistaa, että tulee löydetyksi ja erottuu massasta.

Uutiset
Hyvää Suomesta -merkki kasvattaa arvostustaan – Grapevine tiiviisti tukena brändityössä Hyvää Suomesta -merkki kasvattaa arvostustaan – Grapevine tiiviisti tukena brändityössä

Hyvää Suomesta -merkki kasvattaa arvostustaan – Grapevine tiiviisti tukena brändityössä

Grapevinen ja Ruokatieto Yhdistyksen vuosia kestänyt yhteistyö alkaa tuottaa hedelmää, sillä Hyvää Suomesta -merkin arvostus on tällä hetkellä korkealla.

Uutiset
Grapevine lähtee syksyyn hyvistä asemista – nopea reagointi auttoi selviämään kevään äkkipysähdyksestä vähällä Grapevine lähtee syksyyn hyvistä asemista – nopea reagointi auttoi selviämään kevään äkkipysähdyksestä vähällä

Grapevine lähtee syksyyn hyvistä asemista – nopea reagointi auttoi selviämään kevään äkkipysähdyksestä vähällä

Koronaviruspandemian aiheuttama isku on ollut markkinointiviestintätoimisto Grapevinen liiketoiminnalle pelättyä maltillisempi.

Uutiset
Digimarkkinoinnin tarve korostuu koronakriisin keskellä – Grapevinen  näkökulma tilanteen hallintaan Digimarkkinoinnin tarve korostuu koronakriisin keskellä – Grapevinen  näkökulma tilanteen hallintaan

Digimarkkinoinnin tarve korostuu koronakriisin keskellä – Grapevinen näkökulma tilanteen hallintaan

Näinä aikoina monet yritykset ovat uuden tilanteen äärellä. Työyhteisöt ovat jo siirtyneet etätyöskentelyyn ja koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi aikaa vietetään nyt kotona perheen kesken.

Uutiset
Grapevine on mukana LinkedIn Agency Champions 2020:ssä Grapevine on mukana LinkedIn Agency Champions 2020:ssä

Grapevine on mukana LinkedIn Agency Champions 2020:ssä

Koulutusohjelmassa syväsukelletaan kanavan markkinoinnin saloihin ja samalla kilpaillaan LinkedIn Agency Champions 2020 -mestaruudesta. Mukana on yhteensä 28 alan ammattilaista 15 eri toimistosta – Grapevinelta osallistuu tänä vuonna kaksi asiantuntijaa.

Uutiset