Uutiset

Anu Mikkola palasi Grapevinelle – “jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys saivat palaamaan”

Syksy on uusien alkujen aikaa ja se näkyy myös meillä – lomien hiljalleen päätyttyä olemme toivottaneet tervetulleeksi uusia työkavereita, mutta myös yhden paluumuuttajan.

Anu Mikkola palasi Grapevinelle – “jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys saivat palaamaan”

Syksy on uusien alkujen aikaa ja se näkyy myös meillä – lomien hiljalleen päätyttyä olemme toivottaneet tervetulleeksi uusia työkavereita, mutta myös yhden paluumuuttajan.

“Hyvä kello kauas kuuluu ja meille onkin kevään ja kesän aikana hakeutunut koko joukko alan kovimpia ammattilaisia”, toteaa Grapevinen toimitusjohtaja Tero Heittola. Grapevine valittiin asiakkaiden toimesta Vuoden Toimistoksi, mutta myös omat työntekijämme viihtyvät meillä. Jopa niin hyvin, että kerran meiltä lähteneet palaavat takaisin, omien sanojensa mukaan, kotiin.

Viestintäkonsultti palaa juurilleen

Neljän vuoden ura sosiaalisen median ammattilaisena Grapevinella päättyi, kun Anu Mikkola astui viestintäkonsultin saappaisiin vuonna 2017. Viestintätoimiston arki imaisi markkinoinnin moniosaajaan syviinkin vesiin, mutta pää pysyi pinnalla ja kokemusta karttui. Markkinointiviestinnän ammattitaito hioutui laajassa skaalassa B2B, B2C ja yhteiskunnallisesti merkittävissä asiakkuuksissa.

“Sain työssäni valtavan määrän oppia, pyytämättäkin. Korkean työn laadun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen vaatimukset ovat jääneet omaan ajatteluuni perusasetuksiksi – mistä olen hyvin kiitollinen” Mikkola kertoo. “Moni lähipiiristäni onkin ihmetellyt haluani palata vanhaan. En kuitenkaan itse koe palaavani mihinkään ‘vanhaan’, sillä Grapevine on yrityksenä kasvanut neljässä vuodessa valtavasti”, sanoo Mikkola ja tarkentaa: “Numeerisen kasvun lisäksi jatkuva työyhteisön ja -kulttuurin kehittäminen, sekä loistava asiakastyytyväisyys olivat ratkaisevia tekijöitä kotiinpaluuseeni päätyneessä yhtälössä.”

Asiakkuuspäällikkö ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Soudeltuaan viestintätoimiston virroissa nelisen vuotta, alkoi Anu Mikkolalla kasvaa kaipuu markkinointiviestinnän koskien kuohuun. Jatkuva oppiminen ja oman asiantuntijuuden kehittäminen digitaalisen markkinoinnin saralla oli vaarassa jäädä omassa arjessa puurtamisen jalkoihin.

Kun kutsu kävi, ei Mikkolan tarvinnut asiaa kauaa harkita: “Uusi, mielenkiintoinen positio asiakkuuspäällikkönä houkutteli myös oman urakehitykseni kannalta, sillä työnkuva yhdistää niin monia minulle rakkaita osa-alueita. Pääsen uudessa arjessani jatkamaan strategisten kokonaisuuksien ja liiketoimintaymmärryksen syventämisen parissa, mutta myös palaamaan juurilleni luovien sisältöjen ja digitaalisten ratkaisujen pariin” Mikkola huokaa tyytyväisenä.

Myös innostunutta odotusta on ilmassa, kun Mikkola toteaa: “Markkinointiviestinnän kaivo on pohjaton ja uutta oppii halutessaan vaikka joka päivä! Erityisesti odotan oppimista muilta Grapevinen ammattilaisilta, sillä talo pursuaa digiajan osaajia mitä erilaisimmista taustoista. Vaikka kohdallani puhutaan paluusta, koen kuitenkin astuvani uuteen, enkä malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Tervetuloa takaisin, Anu.

Ura Grapevinellä

Oletko sinä digitaalisen markkinoinnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.