Uutiset

Grapevine tukee lahjoituksella kotimaan lapsia ja nuoria jouluna 2020

Tänä jouluna muistamme kotimaan lapsia ja nuoria osallistumalla Pelastakaa Lasten joulukeräykseen.

Grapevine tukee lahjoituksella kotimaan lapsia ja nuoria jouluna 2020

Koronavuosi on vaikuttanut erityisesti heikoimmassa asemassa olevien lasten arkeen. Tänä jouluna muistamme kotimaan lapsia ja nuoria osallistumalla Pelastakaa Lasten joulukeräykseen.

Lahjoitamme tänä vuonna joulumuistamisiin varatun budjetin kokonaisuudessaan tukea kipeimmin tarvitseville.

Luotamme siihen, että yhdessä asiakkaidemme kanssa pitkän vuoden 2020 aikana jaetut kiitokset, onnistumiset ja yhteiset hyvät hetket lämmittävät mieltä kotitoimistoilla myös joulun ajan yli. Kiitos vielä kerran upeille asiakkaillemme, joiden kanssa olemme tänä vuonna tehneet töitä! Yhteinen työ voitokkaan markkinoinnin ja menestyvien brändien eteen jatkuu ensi vuonna.

Pelastakaa Lapset ehkäisee eriarvoisuutta ja luo lapsille uskoa tulevaan

Grapevinen joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset, jonka työn avulla ehkäistään syrjäytymistä ja eriarvoisuuden kasvua sekä autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Pelastakaa Lasten joululahjoitusten turvin vähävaraisten perheiden lapsille maksetaan muun muassa harrastuksia ja nuorille oppimateriaaleja lukio- tai ammattiopintoihin.

“Vuodenvaihteeseen liittyy aina tietynlainen toiveikkuus ja innostuneisuus uuden vuoden edessä. Pelastakaa Lapset tekee tärkeää työtä sen eteen, että kaikilla lapsilla ja nuorilla olisi samat mahdollisuudet ja positiivinen usko tulevaan”, sanoo Grapevinen toimitusjohtaja Marika Siniaalto.

Pelastakaa Lapset keräystunnus. Jouluna 2020 Grapevine auttaa kotimaan lapsia.