Uutiset

Grapevinen uusi koti löytyi Korkeavuorenkadulta

Löydät meidät jatkossa osoitteesta Korkeavuorenkatu 30.

Grapevinen uusi koti löytyi Korkeavuorenkadulta

Syksyn myötä uudet tuulet puhaltavat Grapevinessa! Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin aivan Helsingin ydinkeskustaan – Korkeavuorenkadulle.

Pandemian jälkeinen työelämä ei enää ole entisellään ja Grapevinellakin suosiotaan kasvattaneen hybridityön myötä toimiston fyysisellä sijainnilla ja inspiroivalla työympäristöllä on entistäkin suurempi merkitys.

“Meillä on useita työntekijöitä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet ovat toimistolle tultaessa avainasemassa,” Grapevinen perustaja Marika Siniaalto kuvailee.

“Järjestämme asiakkaillemme myös paljon koulutuksia sekä yhteisiä strategiatyöpajoja, joten halusimme olla helposti saavutettavissa. Toki toivomme, että uusi kodikas ja viihtyisä kotipesämme houkuttelee tiimejämme työskentelemään myös kasvotusten,” Grapevinen toimitusjohtaja Tero Heittola täydentää.

Työarki jatkuu Grapevinella edelleen paikkariippumattomasti, mutta Capmanin tarjoamien erinomaisten toimitilojen myötä meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin asiantuntijatkin.

Tervetuloa pistäytymään keskustan sykkeeseen – meillä on kahvipannu aina kuumana!

Löydät meidät jatkossa osoitteesta:

Korkeavuorenkatu 30
00130 Helsinki
2. kerros.