Palvelut

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä osista yritysten brändin rakentamisen palettia. Mediankäyttö on pirstaloitunut lukemattomiin määriin kohtaamispisteitä, joten yhden kanavan valitsemisen sijaan on elintärkeää kohdata ihmisiä monikanavaisesti.

Suurin osa suomalaisista käyttää sosiaalista mediaa päivittäin, ja erityisesti nuoret ovat aktiivisia somekäyttäjiä. Omien sisältöjen tuottamisen lisäksi, yhä useammin kuluttajat hakevat tietoa somesta hakukoneiden sijaan. Facebook on edelleen Suomen suosituin somekanava, jota käyttää yli 80 prosenttia suomalaisista. Instagram on noussut nopeasti suosituksi erityisesti nuorten keskuudessa, ja se onkin nykyään toiseksi suosituin somekanava Suomessa. Näiden lisäksi päätään nostaa TikTok ja vahvaa sijaa pitää myös Snapchat, X (Twitter), LinkedIn ja YouTube.

Somestrategia luo vankan pohjan tekemiselle

Somemarkkinoinnin perustana toimii strategia, joka luo suunnittelulle ohjenuorat pitkälle tähtäimelle. Strategia kirkastaa yrityksen tavoitteet ja kohderyhmän sekä pohtii muun muassa mihin kanaviin keskitytään, miten ja millaisia sisältöjä tuotetaan ja miten mainonta toteutetaan.

Somemainonta on asiakaslähtöistä ja vaatii syvällistä ymmärrystä asiakkaista. Sen avulla voidaan tuottaa lisäarvoa tuottavia sisältöjä, jotka ovat relevantteja ja kiinnostavia kohderyhmälle. Somessa etenkin visuaalinen vaikuttavuus ja koukuttavat ideat ovat omiaan. Ja mikä parasta – digimarkkinoinnin mitattavuus kannustaa kokeilemaan ja testaamaan, mikä sisältö resonoi juuri sinun kohderyhmässäsi parhaiten.

Sosiaalinen media on välttämätön osa markkinointia. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla somemarkkinoinnilla voidaan sitouttaa kohderyhmää laajasti, rakentaa brändiä ja kasvattaa myyntiä.

Tarjoamme sosiaalisen median palveluita jatkuvana kumppanuutena sekä somemainonnan kampanjoita avaimet käteen -toteutuksina mm. Facebookiin, Instagramiin, TikTokiin, Snapchatiin ja LinkedIniin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sosiaalisen median palveluistamme!

Ilmoittautumisia tällä hetkellä: 99

Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan