Palvelut

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi (SEM, Search Engine Marketing) vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä verkon eri hakukoneissa. Tavoitat kohderyhmäsi paremmin ja relevantti yleisö löytää verkkosivuillesi. 

Hakukonemarkkinointiin kuuluvat hakukoneoptimointi (SEO, Search engine optimization) ja hakusanamainonta (SEA, Search engine advertising). Hakukoneoptimointi on verkkosivuston teknistä ja sisällöllistä optimointia, jotta verkkosivusto näkyisi paremmin hakutuloksissa. Hakusanamainonnassa käytetään maksullisia mainoksia, jotka näkyvät hakutulosten yläosassa. Hakusanamainontaa tuetaan usein display-mainonnalla, joka on verkossa näkyvää bannerimainontaa.

Google Ads -mainonta tuo tuloksia

Maailman suosituimman hakukoneen Googlen tarjoama Google Ads on yksi tärkeimmistä hakusanamainonnan työkaluista. Se tarjoaa mainostajille monipuolisia Google-mainonnan mahdollisuuksia ja laajoja kohdennustapoja. Hakusanamainonnan lisäksi Google Adsin avulla voit tehdä myös YouTube-videomainontaa ja Google Shopping -mainontaa, joka on tärkeää erityisesti verkkokauppojen markkinoinnissa. Jos haluat kasvattaa liikennettä verkkosivustollesi ja parantaa hakukonenäkyvyyttäsi verkon eri hakukoneissa, kannattaa panostaa paitsi laadukkaaseen sisällöntuotantoon myös hakukonemarkkinointiin.

Ota yhteyttä hakukonemarkkinoinnin ammattilaisiimme ja kysy lisää palveluistamme. Grapevine on virallinen Google Partner -toimisto.

Ilmoittautumisia tällä hetkellä: 95

Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan