Palvelut

JATKUVA
KUMPPANUUS

Markkinoinnin jatkuva kumppanuus (Grapevine Huolenpito -palvelu) on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitset lisää resursseja markkinointiin tai haluat keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää markkinoinnin kokonaan ammattilaisten hoidettavaksi. Ulkoistamalla markkinoinnin (tai osan siitä) meille, saat käyttöösi asiantuntijatiimin, joka auttaa sinua kehittämään yrityksesi brändiä ja kasvattamaan myyntiä. Toimimme ketterästi osana yritystäsi. 

Jatkuva kumppanuus asiantuntevan digimarkkinointitoimiston kanssa takaa sen, että markkinointisi on aina ajan tasalla ja priimaa. Ulkoistamalla markkinoinnin saat myös pääsyn uusimpaan teknologiaan ja osaamiseen, mikä voi olla liian kallista tai aikaa vievää hankkia itse. Grapevine tarjoaa asiakkailleen muun muassa jatkuvasti päivittyvän kustomoidun  Supermetrics dashboardin, josta markkinoinnin luvut on helposti nähtävissä yhdestä paikasta.

Digitiimi käytössäsi ilman palvelukatkoja

Markkinoinnin ulkoistamisessa on tärkeää valita oikea kumppani, joka ymmärtää liiketoimintaasi ja pystyy vastaamaan tarpeisiisi ketterästi. Markkinoinnin kumppanin tulee olla luotettava ja joustava, ja heiltä pitää löytyä laaja-alaista osaamista eri markkinointikanavista ja -tekniikoista.

Me Grapevinella huolehdimme markkinoinnistasi kuten omastamme. Olemme kokenut ja asiantunteva digitiimi valmiina tositoimiin. Meiltä saat kaikki markkinoinnin palvelut, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Meidän tavoitteemme on auttaa yritystäsi kasvamaan, ja teemme sen aina sekä laadukkaasti että vastuullisesti.

Jos etsit jatkuvan markkinoinnin kumppania, ota meihin yhteyttä. Keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua rakentamaan brändiäsi ja kasvattamaan liiketoimintaasi!

Ilmoittautumisia tällä hetkellä: 95

Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan