Palvelut

Markkinointikampanjat

Vaikuttava markkinointikampanja on tehokas keino saada yrityksen viestit perille kohderyhmässä. Hyvä markkinointikampanja herättää huomiota, puhuttelee ja tuo tuloksia.

Grapevinella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Autamme mielellämme yritystänne löytämään parhaan ratkaisun tehokkaan markkinointikampanjan toteuttamiseksi.

Digikampanja tuo mitattavia tuloksia

Digitaaliset mainoskampanjat ovat kustannustehokkaita ja tuloksellisia markkinointikampanjoita, joilla voi helposti tavoittaa paljon ihmisiä verkossa. Toimimme laajasti kaikissa kanavissa asiakkaan kohderyhmien mukaan. Facebook- ja Instagram -mainoskampanjat ovat erinomaisia esimerkkejä sosiaalisen median mainoskampanjoista, joilla voi tavoittaa laajan yleisön kohtuulliseen hintaan.

Mitä markkinointikampanja maksaa?

Markkinointikampanjan hinta riippuu monesta tekijästä, kuten kampanjan luovasta konseptoinnista, kanavista, kohderyhmän koosta, mainosten tekniikasta ja määrästä. Hyvä mainoskampanja on kuitenkin usein erinomainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin kasvaneina myyntilukuina.

Olemme Grapevinella toteuttaneet vuosien varrella useita onnistuneita markkinointikampanjoita eri toimialoille. Toteutuksen lisäksi tarjoamme teille arvokasta näkemystä tehokkaiden kampanjoiden suunnitteluun ja jalkautukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva markkinointikampanja.

Ilmoittautumisia tällä hetkellä: 99

Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan