Academic Work Academy

Asiantuntijabrändin rakentamista digitaalisessa maailmassa

Aihealueet: Jatkuva kumppanuus, Dataohjattu markkinointi, Brändin rakentaminen, Hakukonemarkkinointi, Sosiaalinen media, Luova konseptointi

Satoja suomalaisia uranvaihtajia IT- ja teknologia-alalle kouluttaneen Academic Work Academyn kanssa on tavoiteltu jo vuodesta 2018 brändihuomion sekä liiketoiminnan kasvattamista johdonmukaisella ja dynaamisella digimarkkinoinnilla.

Luovaa ja taktista monikanavaisesti

Academic Work Academyn digimarkkinointi on ollut monikanavaista ja kokonaisvaltaista. Ajoittain digissä toimivat sisällöt ovat viety ulkomainontaan tehostaen näkyvyyttä entisestään. Vahva näkyvyys on rakentunut jatkuvista brändillisemmistä sisällöistä sekä taktisemmista kampanjoista, jotka ovat saumattomasti tukeneet toinen toisiaan ja tehostaneet tuloksia.

Tulokset puhuvat puolestaan

Suunnitelmallisen tekemisen tuloksena Academic Work Academy on onnistunut työllistämään oikeilla oppimisvalmiuksilla ja motivaatiolla varustettuja henkilöitä uusiin haasteisiin aloille, joilla on osaajapula. Sen kautta IT- ja teknologiayrityksissä on Suomessa uuden uran aloittanut jo satoja tulevaisuuden osaajia.

Grapevinen tuottama digimarkkinointi on tavoittanut, sitouttanut ja konvertoinut oikeita kohderyhmiä sekä generoinut hakijoita koulutuksiin johdonmukaisesti. Tavoiteltuihin tuloksiin on päästy pitkäjänteisen ja monikanavaisen sisältömarkkinoinnin sekä taktisen kampanjoinnin liitolla.

”Koen saaneeni Grapevinen tiimiltäni enemmän kuin osasin toivoa: sen lisäksi, että tekeminen on tehokasta ja tuloksellista, tiimin aito kiinnostus liiketoimintaamme näkyy aktiivisena uusien asioiden ehdottamisena ja täydellä sydämellä heittäytymisenä kaikenlaisten haasteiden edessä. Näin toimistoyhteistyön parhaimmillaan kuuluukin toimia: ulkopuolelta tulevan tiimin jäsenet nivoutuvat tiiviiksi osaksi asiakkaan arkea ja toimivat lisäresurssien lisäksi ekstra-aivoina, vaikuttaen asiakkaan menestykseen yllättävänkin syvällä tasolla.”

Vilja Haapanen – Brand Manager – Academic Work Academy