VAFO Group

Strategista markkinointia neljään eri maahan – vaivattomasti yhdeltä luukulta

Aihealue: Jatkuva kumppanuus, Sosiaalinen media

VAFO Group on yksi Euroopan johtavista premium-lemmikkiruoan ja -tarvikkeiden valmistajista. Sen tunnetuimpia brändejä ovat mm. Brit ja Carnilove. VAFO-tuoteperheen tuotteita on saatavilla yli 70 maassa.

Grapevine on toiminut kansainvälisesti kasvavan VAFO Groupin digitaalisen markkinoinnin kumppanina syksystä 2018 alkaen. Yhteistyö alkoi Suomen markkinoiden valtaamisesta, mutta VAFOn tarpeena oli pysyä potentiaalisten asiakkaiden top-of-mindissa kustannustehokkaasti myös muissa Pohjoismaissa.

Yhteistyö kattaa koko Pohjolan

Kun Suomessa saavutettiin lupaavia tuloksia ja yhteistyö toimi, alettiin suunnitella sisältömarkkinointityön järjestelmällistä aloitusta pohjoismaisten yhteistyökumppaniemme kanssa myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

VAFO on saanut tuotteilleen vankan jalansijan verkossa relevanttien kohderyhmien keskuudessa kaikissa neljässä eri maassa – vaivattomasti yhdeltä toimistolta. Brändien äänensävy on omaleimainen ja tunnistettava yli kielirajojen. Sisällöntuotanto toimii kustannustehokkaasti, sillä valtaosaa sisältöaihioista voidaan käyttää kaikissa maissa, kun ne on käännetty ja lokalisoitu huolella.

Huolellisen taustatyön sekä asiantuntevien kumppaneiden ansioista eri maiden lemmikkilainsäädäntö ja lemmikkiaiheisen keskustelun ilmapiiri kyetään ottamaan huomioon niin sisällöntuotannossa kuin päivittäisessä yhteisömanageroinnissakin.

”We have worked with Grapevine since 2018 and so far our cooperation has been very fruitful and, we believe, both sides rewarding. Our cooperation started in Finland but after very good experience we widened our cooperation and today Grapevine is covering for us as well Sweden, Denmark and Norway. Friendly but professional and business oriented relationship.”

– Juraj Juhász, Export Marketing Manager, VAFO Group