Webinaarit

Tekoäly markkinoinnissa

Webinaari 6.6.2024 klo 13:00 – 14:30

Tule oppimaan perusteet tekoälyn käytöstä ja valjasta kone avuksesi yrityksesi markkinointiviestinnän tekemiseen.

Tekoäly markkinoinnissa

Suositun webinaarikoulutuksen uusinta!

Uusi tietopaketti ja käytännön työkaluja tekoälyn hyödyntämiseksi!

Tekoälystä on puhuttu viime aikoina paljon. Olet kenties miettinyt, miten voisit hyödyntää ChatGPT:tä yrityksesi markkinoinnissa ja luoda kuvia sekä videoita Midjourneyllä tai jollain muulla tuhansista työkaluista. Tekoäly taipuu moneen ja olemme nähneet vasta pintaraapaisun. Tule oppimaan perusteet tekoälyn käytöstä ja valjasta kone avuksesi yrityksesi markkinointiviestinnän tekemiseen.

Tämä webinaari antaa sinulle perustiedot tekoälystä ja käytännön vinkit sen käyttöön markkinoinnissa. Opit, miten tekoälyä voidaan hyödyntää esimerkiksi markkinoinnin ja mainonnan ideoinnissa, suunnittelussa sekä sisällöntuotannossa.

Kenelle

Webinaari on suunnattu yrittäjille, markkinoijille ja kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla tekoälyn tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnassa sekä markkinoinnissa.

Hyödyt

Tässä webinaarissa opit perusteet tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa. Saat konkreettisia vinkkejä työkaluista, joita hyödyntää ja kattavan tietopaketin tekemisen tueksi. Webinaarin jälkeen osaat hyödyntää ja käyttää verkon erilaisia tekoäly-työkaluja osana markkinoinnin tekemistä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on viime aikoina kokeillut laajasti erilaisia tekoälypohjaisia työkaluja osana markkinoinnin tekemistä. Hän jakaa kanssasi parhaita käytäntöjä ja vinkkejä, joiden avulla voit ottaa tekoälyn käyttöön oman yrityksesi markkinoinnissa. Konkretiatakuu! Kouluttaja ei ole tekoälytutkija vaan markkinoija, joka suhtautuu tekoälyyn uteliaan kiinnostuneesti.

Sisältö

 • Tekoälyn perusteet lyhyesti
 • Mihin se soveltuu ja mihin ei
 • Työkaluja on tuhansia – tässä parhaat tällä hetkellä
 • Tekoäly markkinoinnissa
 • Oivalluksia tekoälyn avulla
 • Tekoäly ideointikaverina ja analyytikkona
 • Sisällöntuotantoa ja copytekstejä tekoälyllä
 • Kuva- ja videotuotanto tekoälyn avulla
 • Tekoäly ja tekijänoikeudet
 • Ajatuksia tekoälyn tulevaisuudesta
 • Aikaa kysymyksille

Ilmoittaudu mukaan Tekoäly markkinoinnissa -webinaariin

Ajankohta: 6.6.2024 klo 13:00 – 14:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 247 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 kk ajan koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 197 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.

Ilmoittautuminen tapahtuu WebAkatemian palvelussa.