Blogit

Lisävahvistusta strategiseen osaamiseen ja sisällöntuotantoon

Kevään uudet tuulet puhaltavat ja joukkoon on liittynyt lisää tekijöitä. Tuoreet vahvistuksemme yllätettiin haastattelulla.

Lisävahvistusta strategiseen osaamiseen ja sisällöntuotantoon

Kevät on meillä uusia kuvioita täynnä: uudet tilat tulossa ja uudet tyypit jo talossa. Nyt on siis hyvä aika tutustua jälkimmäisiin – tuoreimpiin tekijöihimme! Rautaista asiantuntemusta ja lisävahvistusta strategiseen osaamiseen tuo Pinja Lehtman. Maria Raution luovista hoksottamista taas saamme uutta, kaivattua lisävahvistusta sisällöntuotantoon.

Pinja Lehtmanilla on ollut asiantuntevat näppinsä somen ja digin liipasimella jo reilusti yli kymmenen vuotta; hänen kokemuksensa myötä Grapevinen strateginen osaaminen vahvistuu entisestään. Viimeisimpänä hän on toiminut sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän päällikkönä autoalalla kansainvälisessä positiossa, mutta työuralta löytyy kokemusta myös pk-yrityksille työskentelystä – niin konsultoiden, kouluttaen kuin toteuttaenkin. Pinja on jo tähän mennessä osoittautunut erittäin aikaansaavaksi: duuneihin tartutaan jämptisti ja ne hoidetaan jiiriin hymyssä suin.

Maria Rautio on myyntiin, markkinointiin ja viestintään suuntautunut viittä vaille valmis tradenomi. Tämän aidon diginatiivin sydän sykkii somen ilmiöille ja digitaalisen maailman saloille. Mariasta on kiivasta vauhtia kehittymässä suurenmoinen somevelho – hän säteilee luovaa ja positiivista energiaa myös harmaampina päivinä.

Tuoreet vahvistuksemme yllätettiin haastattelulla:

1. Miten ja miksi tulit tänne?

Pinja: Olen aikoinaan käynyt Grapevinen koulutuksessa ja yritys jäi positiivisesti mieleeni. Kun minulle sopiva paikka aukesi, ei tarvinnut miettiä kahdesti, haenko.

Maria: Tänne haettiin digimarkkinoinnin harjoittelijaa ja heti ilmoituksen luettuani olin myyty. Pikaisen tutkimustyön jälkeen paljastui toimiston jalat maassa -meininki ja tekemisen touhu. Mukaan oli pakko päästä!

Mikä voisikaan olla parempi paikka kasvaa digimarkkinoinnin moniosaajaksi, kuin näin ammattitaitoisten tekijöiden opastuksessa?

2. Mikä on supervoimasi?

Pinja: Ongelmanratkaisukyky. Minusta on mielenkiintoista keksiä luovia ratkaisuja, joilla saadaan palaset kohdalleen – oli sitten alkutilanne mikä tahansa.

Maria: Mielikuvitukseni on rajaton ja luon energiaa tyhjästä!

3. Fiiliksesi Grapevinen meiningistä tässä vaiheessa?

Pinja: Olen jo kaikille tutuille sanonut, että intopiukeena menen joka päivä töihin. Todella mukavat työkaverit ja asiakkaat innostavat niin, ettei meinaa huomata ajankulua.

Maria: Supermahtava fiilis tekemisestä ja tyypeistä. Työ tehdään taidokkaasti vankalla osaamisella, mutta rennossa ympäristössä. Heti alusta lähtien sain kädet sauhuamaan näppiksille ja homman rullaamaan.

4. Mikä on parasta internetissä?

Pinja: Uteliaana ihmisenä, joka haluaa koko ajan oppia lisää ja jakaa tietoa, internet tuo rajattomia mahdollisuuksia. Internet elää koko ajan ja mahdollistaa asioita ja yhteyksiä, jotka eivät reaalimaailmassa olisi mahdollisia – tai ei ainakaan niin helposti. Se antaa pelkästään verkostoitumiseen ihan erilaiset mahdollisuudet.

Maria: Mahdollisuus löytää vastaus mitä erikoisimpiinkin kysymyksiin, rajaton tiedonkulku ja tietysti iki-ihanat eläinvideot.

5. Mihin kulutat vapaa-aikasi?

Pinja: Olen ikuinen opiskelija ja tällä hetkellä kehitän aivonystyröitäni psykologian perusopintoja lukien. Liikkumaan pitää päästä säännöllisesti, joko perheen kanssa tai yksin. Digikamera kulkee usein mukana, varsinkin matkoilla.

Maria: Matkusteluun tai siitä unelmoimiseen. Kulinaristiset elämykset, tutkimusretket ympäri Helsinkiä ja ystävät ovat myös suuressa roolissa vapaa-ajallani.