Blogit

Tiimimme vahvistuu projektiosaamisella ja visuaalisella taituruudella

Syksy on saapunut ja Grapevinen toimistolle on totuttuun tapaan ilmestynyt uusia kasvoja. Yllätin tuoreet vahvistuksemme haastattelulla.

Tiimimme vahvistuu projektiosaamisella ja visuaalisella taituruudella

Syksy on saapunut ja Grapevinen toimistolle on totuttuun tapaan ilmestynyt uusia kasvoja. On siis korkea aika tutusta taas uusiin tekijöihin! Anni on saapunut pitämään huolta projektiemme saumattomasta onnistumisesta ja Maiju tuo monipuolisella visuaalisella osaamisellaan vahvistusta sisällöntuotantoon.

Yllätin tuoreet vahvistuksemme haastattelulla.

1. Miten ja miksi tulit tänne?

Anni: Olin töissä Grapevinen taannoisella asiakkaalla ja sitä kautta tunsin talon tapoja, tyyppejä ja tehokkuutta jo. Vähän sen jälkeen, kun irtisanouduin perustaakseni oman firman, Virve soitti ja kysyi, kiinnostaisiko mua tehdä töitä digimarkkinoinnin parissa. Kiinnostihan se!

Tulin siksi, koska tiesin, että Grapevine tekee priimaa hyvällä meiningillä, työntekijöistä ja asiakkaista välittäen. Sellainen on mun mielestä vastustamatonta.

Maiju: Valmistuin keväällä graafiseksi suunnittelijaksi ja etsin töitä. Löysin ilmoituksen graafikkoharjoittelijan paikasta Grapevinella, laitoin hakemuksen menemään ja täällä sitä nyt ollaan!

2. Mikä on supervoimasi?

Anni: Mulla on leikki-ikäisen mielikuvitus ja Duracell-pupun energia laittaa asioita tapahtumaan. Pystyn löytämään olennaisen heinäsuovasta.

Maiju: Luovuus, visuaalinen silmä ja photoshoppaus skillsit!

3. Fiiliksesi Grapevinen meiningistä tässä vaiheessa?

Anni: Greippareilla on hyvä työmoraali ja oikeaa paloa saada aikaan tuloksia. Työt tehdään pieteetillä, mutta meininki on rento ja tärkeimpien kissavideoiden katsomiseen on aina aikaa. Juuri tällainen työympäristö sopii mulle hienosti.

Maiju: Tosi hyvä fiilis Grapevinesta, kaikista tyypeistä ja tekemisestä. Kiinnostavaa päästä graafisena suunnittelijana seuraamaan, mitä kaikkea täällä tehdään!

4. Mikä on parasta internetissä?

Anni: Saatavilla olevan tiedon määrä. Jokaisella, jolla on pääsy internetiin, on hyppysissään ainekset monialaiseen asiantuntijuuteen. Tarvitaan vain googlaustaitoa ja lähdekriittisyyttä.

Maiju: Asioiden jakaminen muiden kanssa ja helpommin muiden ihmisten kanssa yhteydessä pysyminen ilman, että edes poistuu kotoa. Myös internetin mahdollistama nettishoppailu on asia, jota harrastan liikaa.

5. Mihin kulutat vapaa-aikasi?

Anni: Keikkailen lastenorkesterimme Käpylehmän kanssa! Teen myös biisit ja tietenkin soitan ja laulan bändin riveissä. Teen pari kertaa kuussa vapaaehtoistyötä erityisryhmien Musiikkikoulu Resonaarissa. Tykkään myös liikunnasta ja kaiken maailman kulttuuririennoista.

Maiju: Piirrän ja maalaan, valokuvaan ja teen kaikenlaista luovaa! Välillä myös lenkkeilen ja teen ruokaa.