Blogit

Grapevine muuttaa ja muuttuu – tervetuloa Lintulahdenkulmaan

Löydät meidät lokakuusta lähtien Lintulahdenkulmasta osoitteesta Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki.

Grapevine muuttaa ja muuttuu – tervetuloa Lintulahdenkulmaan

Syksy on monesti tuoreiden alkujen aikaa ja kuinka ollakaan – myös 10v-juhlavuottaan viettävä Grapevine on uuden edessä.

Ilmassa on henkistä kasvua ja uudistumista. Olemme etsineet uutta suuntaa ja tehneet syvällistä strategiatyötä kuuntelemalla tarkalla korvalla asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Ensimmäinen ulospäin näkyvä muutos on se, että syys-lokakuun vaihteessa muutamme omaan kotipesäämme Lintulahteen, Sörnäisten ja Kallion kupeeseen. Alue on pikkuhiljaa kasvamassa markkinoinnin ja viestinnän uudeksi keskittymäksi, joten sinne siirtyminen tuntuu luontevalta seuraavalta askeleelta kohti kasvua. Olemme innoissamme uudesta kotipesästä, jossa viihtyä, kasvaa ja kehittyä uudistuneen strategian turvin.

Löydät meidät lokakuusta lähtien Lintulahdenkulmasta osoitteesta
Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki.

Uudesta strategisesta suunnasta huolimatta Grapevinen peruskivijalka säilyy samana, eivätkä muutokset tule vaikuttamaan esimerkiksi asiakkuuksiin tai hyviin toimintatapoihimme. Edelleen teemme töitä tuttujen kumppanien kanssa. Tästä kaikesta kerromme lisää omissa kanavissamme syksyn mittaan.

Kuva: Lintulahdenkulma.fi