Blogit

Grapevine kasvaa – viestinnän ja vaikuttajamarkkinoinnin erityisosaamista tiimiin

Grapevine kasvaa – viestinnän ja vaikuttajamarkkinoinnin erityisosaamista tiimiin

Pitkä ja pimeä vuodenaika alkaa kääntyä kohti valoisampaa kevättä. Satunnaisten auringon pilkahdusten lisäksi toimistolle on ilmestynyt myös toisenlainen ihastuttava energian lähde. Tammikuussa tiimimme kasvoi jälleen, kun Emma Rantanen saapui vahvistamaan joukkoamme. Hänen tulonsa myötä tiimimme koko kasvaa ja vahvistuu – meitä on nyt 15 asiantuntijaa!

Emma Rantanen on vaikuttajamarkkinoinnista innostuva ja utelias viestintäihminen. Hän syttyy nokkelasta sisällöntuotannosta ja ilmiöiden kasvutarinoista. Uusia haasteita varten hän latautuu parhaiten luonnon rauhassa Turun saaristossa.

Miten ja miksi tulit tänne?

Emma: Tunsin koko Grapevinen porukan entuudestaan edellisen työni kautta.Vaikutuin jo silloin asiantuntevasta ja timanttisesta työyhteisöstä, josta hyvä fiilis välittyy kauas. Kun sitten sain kuulla, että tiimiin kaivataan vahvistukseksi viestinnän tekijää, joka taitaa myös vaikuttajamarkkinoinnin, ei tarjousta tarvinnut kauaa pohtia.

Mikä on supervoimasi?

Emma: Suhtaudun asioihin rauhallisella ja analyyttisella otteella. Lisäksi minulta löytyy usein takataskusta tarkkanäköinen suunnitelma asiaan kuin asiaan.

Fiiliksesi Grapevinen meiningistä tässä vaiheessa?

Emma: Olen erittäin innostunut uusista haasteista ja mahdollisuuksista, joita uusi työnkuvani viestinnän ja vaikuttajamarkkinoinnin kehittämisen parissa tuo tullessaan. Toimiston ilmapiiri ja työvire on mukaansatempaavan positiivinen.Olen myös vaikuttunut tavasta, jolla minut on otettu osaksi tätä tiimiä.

Mikä on parasta internetissä?

Emma: Sosiaalisen median vaikuttajia aktiivisesti seuraamalla olen saanut monesti todistaa ja hämmästyä siitä, miten jokin ilmiö syntyy, kehittyy ja kasvaa lopulta niin viraaliksi, että se on somemaailman lisäksi kaikkien lehtien palstoilla ja mukana jokapäiväisissä kahvipöytäkeskusteluissa.

Mihin kulutat vapaa-aikasi?

Emma: Hyvänä vastapainona arjen kiireelle on mökkeily ja luonnossa samoilu. Rentoutuakseni pulahtelen hyiseen mereen vuoden ympäri ja lenkkeilen välillä enemmän, välillä vähemmän tavoitteellisesti.

Tutustu kaikkiin Grapevinen asiantuntijoihin tästä.