Facebook-videoiden kova suosio on syönyt osan Youtuben omimasta videomainoskakusta. Youtube vastaa kilpailuun napakasti tuomalla uusia ominaisuuksia palveluunsa.

Täyskäännös 360 asteen videoilla

Pelillistäminen puhuttaa ja interaktiivisesta sisällöstä pöhistään. Virtuaalinen todellisuus ei ole enää kaukana tulevaisuudessa. Youtube toi isosti interaktiivisuutta Youtube-videosisältöön. Kun katsot YouTubesta 360 asteen videoita, voit liikuttaa kuvaa vasemman yläkulman nuolilla tai monille peleistäkin tutuilla WASD-näppäimillä.

Islantilainen artisti Björk ehti jo kokeilemaan ominaisuutta tuoreella musiikkivideollaan. Päätä itse, mistä suunnasta videon vilkaiset!

Niin laadukasta kuvaa, etteivät nykynäytötkään sitä vielä tue

HDMI-kuva yleistyi ja 4K-näytöt ovat jo monilla käytössä, mutta YouTubeen niitä haastamaan saapui jo 8K-video. Todennäköisesti et vielä huomaa eroa 4K-videoon, sillä 8K näyttöjä ei juurikaan vielä ole. Google on toiminut monen innovaation edelläkävijänä ja jälleen kerran digijätti näyttää tietä.

Videosisältö yleistyy ja kilpailu kasvaa. 360-video antaa uuden tavan sitouttaa ja vakuuttaa kohderyhmäsi. 8K-video on tulevaisuudessa normi. Kiinnostavalla sisältömarkkinoinnilla ja tuoreilla ideoilla on näissäkin uudistuksissa vahva jalansija.