Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yksityisyyden suoja

Evästeet

Grapevine.fi käyttää evästeitä (”cookies”) sivuston kävijäliikenteen tilastointiin ja analysointiin. Käytämme evästeitä myös käyttökokemuksen parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Vierailijan henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Lisätietoja.

Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Jos sinulla on Grapevine Median tietosuojakäytäntöön tai tietojen käsittelemiseen liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä.

Rekisteriselosteet

Grapevine Media Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen

1) Rekisterinpitäjä

Grapevine Media Oy (2294583-0)
Hollantilaisentie 36
00330 Helsinki

2) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marika Siniaalto, toimitusjohtaja
045 674 4768, marika.siniaalto@grapevine.fi

3) Rekisterin nimi

ASIAKASREKISTERI

4) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi. Rekisteröidyille voidaan lähettää asiakassuhteeseen liittyvää suoramarkkinointia. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää suoramarkkinointi. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tiedot voidaan siirtää rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekisteriin. Tietojen käsittely on ulkoistettu rekisterinpitäjän tilitoimistolle siltä osin, kun se on tarpeen rekisterinpitäjän taloushallinnon ja erityisesti laskutuksen järjestämiseksi.

5) Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat yksilöintitiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ammatti/arvo/titteli. Lisäksi rekisteri sisältää tietoja siitä yrityksestä, jossa henkilö toimii. Tällaisia tietoja voivat olla yrityksen nimi, yritys- ja yhteisötunnus ja osoitetiedot.

6) Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään tai YTJ-tietojärjestelmästä tai muista julkisista yhteisörekistereistä sekä julkisesta tietoverkosta, esimerkiksi asiakasyrityksen internet –sivuilta.

7) Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisteristä.

8) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9) Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa yhtiön toimipaikassa. ATK:lla käsiteltävät tiedot on tietoverkossa suojattu salasanalla ja aineistoon on annettu käyttöoikeus vain rekisterinpitäjän henkilöstölle asiakassuhteen hoitamista varten.

 

Grapevine Median suoramarkkinointirekisteri

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen

1) Rekisterinpitäjä

Grapevine Media Oy (2294583-0)
Hollantilaisentie 36
00330 Helsinki

2) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marika Siniaalto, toimitusjohtaja
045 674 4768, marika.siniaalto@grapevine.fi

3) Rekisterin nimi

SUORAMARKKINOINTIREKISTERI

4) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa. Rekisteröidyille voidaan lähettää hänen työtehtäviinsä liittyvää informaatiota esimerkiksi sähköisen uutiskirjeen muodossa sekä business-to-business –markkinointia ja muuta suoramarkkinointia. Sähköistä suoramarkkinointia lähetetään ainoastaan yhteisöille osoitettuna rekisterin sisältämiin työsähköpostiosoitteisiin. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää suoramarkkinointi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä.

Henkilötietojen käsittely voidaan erikseen tehtävillä sopimuksilla ulkoistaa toimeksisaajalle, kuten mainos- tai markkinointitoimistolle.

5) Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat yksilöintitiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Lisäksi rekisteri voi sisältää muita tietoja siitä yrityksestä ja tehtävästä, jossa henkilö toimii. Tällaisia tietoja voivat olla yrityksen nimi, yritys- ja yhteisötunnus ja osoitetiedot, lähetetyt tarjoukset, tiedot yhteydenotoista ja muut muistiinpanot.

6) Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään tai YTJ-tietojärjestelmästä tai muista julkisista yhteisörekistereistä sekä julkisesta tietoverkosta kuten www-sivuilta sekä muista julkisista lähteistä.

7) Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisteristä.

8) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja voidaan siirtää Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain 22a §:n mukaisesti. Rekisterin sisältämiä nimi- ja sähköpostiosoitetietoja on tallennettu Rocket Science Group, LLC:n palvelimelle Yhdysvalloissa. Siirronsaaja on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltojen ja EU:n välistä Safe Harbor –järjestelmää.

9) Rekisterin suojauksen periaatteet

ATK:lla käsiteltävät tiedot on tietoverkossa suojattu salasanalla ja aineistoon on annettu käyttöoikeus vain rekisterinpitäjän henkilöstölle asiakassuhteen hoitamista varten.