Ladataan Tapahtumat

Videoiden suosio osana yritysten markkinointia vain kasvaa. Videot jäävät tutkitusti ihmisten mieleen, ihmiset viettävät videoiden parissa aikaa ja syntyypä videoilla nykyään ihan todistetusti myös kauppaa. Nyt on korkea aika ottaa videot ja YouTube osaksi markkinointipalettia!

Kenelle

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa YouTuben ja videot osaksi yrityksesi markkinointia ja viestintää.

Hyöty

Webinaarissa opit perusteet videoiden hyödyntämiseen yrityksesi markkinoinnissa ja viestinnässä. Käymme läpi käytännön asioita, työkaluja sekä konkreettisia vinkkejä tekemiseen. Saat neuvoja YouTube-kanavayhteisön rakentamiseen ja tutustumme vaikuttajamarkkinoinnin perusteisiin. Webinaarissa ei harjoitella videoiden kuvaamista käytännössä, mutta saat rahanarvoisia vinkkejä videotuotantoon.

Kouluttaja

Koulutuksen sisällöstä vastaa Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on käyttänyt YouTube-videopalvelua aktiivisesti vuodesta 2008. Jussi tuntee videomarkkinoinnin mahdollisuudet niin yksittäisen käyttäjän kuin yrityksen näkökulmasta. Jussilla on myös Google Ads Video -sertifikaatti osoituksena YouTube-videomainonnan hallinnasta.

Sisältö

Videot toimivat (aiheen esittely)

Sisällöntuotanto ja suunnitelmat

  • Miten rakennat yhteisön?
  • Vuosikalenterin hyödyntäminen
  • Käsikirjoitukset ja storyboardit
  • Minkälaista videosisältöä kannattaa tehdä?

YouTube-yrityskanavan perusteet

  • Kanavan optimointi
  • Muut videokanavat lyhyesti

Videoiden hakukoneoptimointi

Vaikuttajamarkkinointi

Analytiikka osaksi suunnittelua

Aikaa kysymyksille

Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.

 

Ilmoittautuminen webinaariin

Ajankohta: 18.5.2020 klo 10:00 – 11:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa

  • Osallistujan tiedot

    Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.