Ladataan Tapahtumat

WordPress on maailman suosituin avoimeen lähdekoodin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii useiden verkkosivujen pohjana aina kansainvälisistä suuryhtiöistä pienempiin organisaatioihin. Opettelemalla ja sisäistämällä WordPressin perusteet ja käytön pääset pitkälle nykyaikaisten verkkosivujen sisältöjen luonnissa ja hallinnassa.

Kenelle

Webinaari on tarkoitettu henkilöille, joilla on WordPress käytössä ja jotka haluavat oppia käyttämään järjestelmää paremmin ja tehokkaammin. Webinaarissa käydään läpi WordPressin hallintaa hyvin käytännönläheisesti.

Hyöty

Webinaarissa opit WordPress-järjestelmän perusteet ja tutustumme ohjelmiston ominaisuuksiin, työkaluihin ja sisältöjen hallintaan. Webinaarin jälkeen osaat luoda sisältöjä WordPress-järjestelmällä, sekä tiedät miten käytetyimmät toiminnallisuudet toimivat. Webinaarissa puhumme myös lisäosien, vimpaimien ja teemojen käytöstä sekä lyhyesti hakukoneoptimoinnista ja tietoturvasta.

Kouluttaja

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on rakentanut WordPress-sivustoja eri kokoisille yrityksille vuodesta 2010. Jussilla on kokemusta eri kokoisten WordPress-toteutusten lisäksi myös laajoista verkkosivu-uudistuksista, joissa hän on toiminut mm. vaatimusmäärittelijänä, asiakaskokemuksen kehittäjänä ja koko uudistuksen projektipäällikkönä. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.

Sisältö

  • WordPress lyhyesti
  • WordPressin käyttö tietoturvallisesti
  • Ohjauspaneeli
  • Asetukset ja työkalut
  • Lisäosat ja teemat
  • Sisällön tuottaminen ja julkaisu
  • Aikaa kysymyksille

Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.

 

Ilmoittautuminen webinaariin

Ajankohta: 20.4.2021 klo 10:00 – 11:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.

  • Osallistujan tiedot

    Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.