Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedätkö, mitä sanoja potentiaaliset asiakkaasi hakukoneissa käyttävät?
Löytävätkö he yrityksesi?
Tiesitkö, että visuaalisesti tyylikkäät kotisivut eivät tuota tulosta, jos ne eivät löydy hakukoneista relevanteilla hakusanoilla?
Google-haku on usein aikomus ostaa – varmista, että olet hakutilanteessa paras vaihtoehto.


Hyödyt

Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä, mutta se vaatii ymmärrystä hakukoneiden pohjalla toimivista algoritmeistä – toisinsanoen niistä perusteista, joilla hakukoneet sijoittelevat tulokset.


Kenelle

Koulutus on suunnattu sinulle, jos töihisi kuuluu verkkosivujen päivittäminen, sisällönhallinta tai optimointi.


Sisältö

  • Mitä tarkoitetaan hakukoneoptimoinnilla
  • Sivuston sijoitukseen vaikuttavia tekijöitä
  • Avainsanat verkkosivuilla
  • Google Keyword planner ja Google Trends hakukoneoptimoinnin tukena
  • Case esimerkkejä
  • Aikaa kysymyksille

Aika: 4.4.2017 klo 13 – 14.00 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 147 eur. (+ alv 24 %)/ osallistuja (sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja sähköisen pdf-koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Anu Laitila


Kouluttaja Kouluttajana toimii Anu Laitila Grapevinesta. Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja tapahtumat. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri. Anu toimii Grapevinessa koulutuspäällikkönä ja digitaalisen median asiantuntijana.

[button link=”https://webakatemia.fi/koulutus/hakukoneoptimointi-vinkkeja-parantaa-verkkosivun-nakyvyytta-hakukoneissa/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]Ilmoittaudu[/button]