Ladataan Tapahtumat

Hakukoneoptimoinnin (SEO) hyödyntäminen markkinoinnissa -webinaarikoulutuksessa opit perusteet hakukoneoptimoinnista. Löytävätkö asiakkaat tuotteesi ja palvelusi? Tarvitsetko lisäbuustia verkkonäkyvyyteen?

Suurin osa ihmisistä aloittaa uuden tuotteen tai palvelun etsimisen Googlesta. Hakukoneoptimointi eli SEO auttaa yritystäsi nousemaan paremmin näkyviin verkon hakukoneissa. Hakukoneoptimointi onkin erittäin tärkeä osa digitaalista markkinointia ja verkkonäkyvyyttä.

Kenelle

Tämä webinaarikoulutus sopii sisällöntuottajille, markkinointi-/viestintäihmisille ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään hakukoneissa. Sisältö soveltuu niin aloittelijalle kuin jo hieman pidemmälle päässeelle.
Koulutuksessa käytetään WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä toteutettua sivustoa, mutta opit soveltuvat myös muihin järjestelmiin.

Hyödyt

Hakukoneoptimoinnin (SEO) hyödyntäminen markkinoinnissa -webinaarikoulutuksessa opit perusteet hakukoneoptimoinnista. Saat konkreettisia vinkkejä työkaluista, joita hyödyntää ja kattavan tietopaketin parempien tulosten saavuttamiseksi. Koulutuksen jälkeen osaat itse luoda hakukoneoptimoituja sisältöjä verkkoon.

Kouluttaja

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki. Jussi on digimarkkinoinnin moniosaaja ja kasvuhakkeri, jonka tekemistä ohjaa aina liiketoiminnalliset tavoitteet. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja -liiketoiminnan kouluttajana.

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Miellyttävä ja rauhallinen tapa kertoa asioita, erittäin helppo seurata. Ymmärrettävä. Tykkäsin tosi paljon!”

”Hyvä ja selkeä tyyli, asia eteni hyvin ja monta juttua tuli käytyä läpi. Selkeästi monipuolinen tieto koulutusaiheesta.”

Sisältö

 • Mitä hakukoneoptimointi eli SEO on?
 • Mitkä asiat vaikuttavat näkyvyyteen?
 • Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi
  • Miten luoda sisältöä joka nousee hakukoneissa
  • Käytännön vinkkejä ja esimerkkejä
 • Miten löytää oikeat avainsanat
 • Google Trends, Keyword Tool ja muut työkalut
 • Aikaa kysymyksille

Aloita hakukoneoptimointi ja ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Ilmoittautuminen Hakukoneoptimoinnin (SEO) hyödyntäminen markkinoinnissa -webinaariin

Ajankohta: 2.6.2020 klo 9.00 – 10.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

 • Osallistujan tiedot

  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Koulutus järjestetään yhteistyössä WebAkatemian kanssa.