Osaamisen päivittäminen on tärkeää. Tänä keväänä koulutuksemme tarttuvat yhä laajemmin aiheisiin, joista meiltä jatkuvasti kysytään. Mitä aiheita koulutuksemme sitten käsittelevät? Tässä muutama poiminta koulutuskalenteristamme!

Some-mainonta

Some-mainonnan tehokurssi on järjestetty jo lähes 10 kertaa ja lisää on pyydetty. Tehokurssin tavoitteena on antaa sinulle perustaidot ja -ymmärrys yrityksesi mainontaan sosiaalisessa mediassa. Tämä on siis sinulle, joka haluat opetella mainostamaan tuloksellisesti sosiaalisessa mediassa.
2.2.2017 »Ilmoittaudu tästä
15.3.2017 »Ilmoittaudu tästä

Mietityttääkö remarketing, hintatarjousmallin valinta tai Facebook-pikselin hyödyntäminen? Jos mainonta on sinulle jo konkreettisestikin tuttua, mutta haluat parantaa tuloksiasi ja saada enemmän irti mainostyökaluista, kannattaa vilkaista Some-mainonnan jatkokurssia.
15.2.2017 »Ilmoittaudu tästä
20.4.2017 »Ilmoittaudu tästä

Työntekijälähettilyys

TyöntekijälähettilyysSe on digimaailman puskaradio ja innostava tapa palkita työntekijöitä, mutta ennen kaikkea se on tuloksellista. Työntekijälähettilyydestä on jo Suomessakin huikeita menestystarinoita – ja miksei olisi, sillä jokainen meistä on vaikuttaja. Koulutuksessa käymme läpi, miten saamme niin työntekijän kuin yrityksen näyttämään hyvältä myös verkossa.
9.2.2017 »Ilmoittaudu tästä
7.6.2017 »Ilmoittaudu tästä

Kriisiviestintä

Viestintäkriisejä tuntui tulvivan viime vuonna lähes viikottain. Sosiaalisessa mediassa tilanne voi lähteä helposti lapasesta ja siksi onkin hyvä olla asiallisesti varautunut. Kohtaa ihmiset somessa ja hallitse hankaliakin tilanteita – suunnitelmallisesti ja rauhallisesti.
7.3.2017 »Ilmoittaudu tästä
25.4.2017 »Ilmoittaudu tästä

Henkilöbrändäys

Halusit tai et, todennäköisesti sinäkin näyt verkossa. Sinä voit (onneksi) myös määritellä oman näkyvyytesi. Tämä koulutus antaa vinkit asiantuntijoille, myyjille ja ihan jokaiselle, joka haluavaa antaa hyvän ensivaikutelman – myös verkossa!
1.3.2017 »Ilmoittaudu tästä
4.5.2017 »Ilmoittaudu tästä

Tässä vain muutama poiminta kevään koulutuksista – lisää päivämääriä ja aiheita löydät koulutuskalenteristamme!

Laajemman koulutusvalikoiman lisäksi Grapevine on muuttanut uuteen avoimempaan toimistoon, josta löytyvät myös uudet ja ehommat koulutustilat. Tehokasta alkuvuotta!