Grapevine jatkaa kasvamista ja se näkyy ihan konkreettisesti jokapäiväisessä arjessa jo pelkästään kahvikuppien määrässä. Tammikuussa aloitti 3 uutta tekijää, mutta heistä myöhemmin lisää – nyt haastattelupenkkiin istahti marraskuussa meillä aloittanut Julia Riippi. 

Julia Riippi innostuu hyvästä sisällöstä ja vaikuttavasta tarinankerronnasta. Ennen Grapevineen liittymistään Julia on työskennellyt elintarvikkeiden markkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Tämä aikaansaava oman elämänsä Hermione Granger pitää langat käsissään vauhdikkaissakin tilanteissa, ja kerää ideoita kaikesta, mitä eteen sattuu.

1. Miten ja miksi tulit tänne?

Julia: Kaverini linkkasi minulle Grapevinen työpaikkailmoituksen, ja sanoi samalla kuulleensa hyviä kokemuksia täällä työskentelevältä tutultaan. Nopean salapoliisintyön ja pikagooglauksen jälkeen laitoin heti hakemuksen menemään. Hakupäätöstä ei tarvinnut kauaa pohtia – yrityksen arvot, asiantuntevuus ja hyvä fiilis tulivat nopeasti selväksi.

2. Mikä on supervoimasi?

Julia: Supervoimiani ovat ehdottomasti avoin mieli, tehokkuus ja luovuus. En jää vellomaan haastavissa tilanteissa, vaan lähden heti etsimään uusia tapoja, joilla päästä eteenpäin.

3. Fiiliksesi Grapevinen meiningistä tässä vaiheessa?

Julia: Fiilis on erittäin hyvä! Olen päässyt hyppäämään mukaan huipputiimiin, jossa töitä tehdään hyvällä työmoraalilla ja korkeilla tavoitteilla, mutta jossa on aina aikaa pallotella uusia ideoita ja keskustella ajankohtaisista ilmiöistä – kuten Instagramin tykätyimmistä kuvista.

4. Mikä on parasta internetissä?

Julia: Se, kun käyt saman ihmisen kanssa keskustelua täysin eri aiheista kolmessa eri kanavassa samanaikaisesti. Internetistä tekee parasta yhteydenpito ja yhteisöt sekä eri kanavien kirjoittamattomat säännöt, tarkoitukset ja ilmiöt. Parasta on myös kaikki mahdollisuudet, joita internet tarjoaa niin tiedon etsimiseen kuin uusien asioiden opettelemiseen.

5. Mihin kulutat vapaa-aikasi?

Julia: Vapaa-aikani käytän koirani kanssa hengailuun, Netflixin rikossarjojen tai Frendien katseluun ja matkustamiseen. Matkalla vietän aikaani mieluiten meren rannalla, suurkaupungissa tai road tripillä uusia kokemuksia hankkien.

Löytyykö sinulta innostusta, rohkeutta ja kykyä uudistua? Kiinnostaisiko sinua työskennellä meillä?  Katso tästä meidän avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus!