Project Description

Kehitimme Procountorin verkko- ja somenäkyvyyttä kauaskantoisella, kohderyhmää puhuttelevalla sisällöntuotannolla ja tarkkaan kohdennetuilla mainoskampanjoilla.

Sulavaa sisällöntuotantoa ja strategista mainontaa

Ketterällä ja avoimella yhteistyöllä onnistuttiin säännöllisen bloggaamisen sekä monikanavaisen some-mainonnan kautta lisäämään sivustoliikennettä huomattavasti ja syventämään Procountorin yrityskuvaa.

Oli antoisaa päästä rakentamaan ystävällisempää taloushallintoa, jonka tuloksena Grapevinenkin sydän sykkii sähköiselle taloushallinnolle aivan uudella tasolla.

lainausmerkit-1Grapevine on proaktiivinen ja aito kumppani. Yhteistyö sujui kaikilla osa-alueilla ihanan mutkattomasti ja heillä oli hyvä ote tekemiseen.

Salla Kinnarinen, Markkinointisuunnittelija
Procountor

Blogista tehoja sisältömarkkinointiin B2B-yritykselle

236 K

TAVOITTAVUUS KOHDENNETUSTI
YLI 236 000

Taloushallinto, niin kuin kaikki muukin, mullistetaan verkossa. Tarkkaan kohdennetulla mainonnalla tavoitimme oikeat ihmiset ja suunnitelmallisella sisältömarkkinoinnilla sitoutimme heidät brändiin.

1 MILJ.

NÄKYVYYTTÄ TEHOKKAASTI –
YLI 1 000 000 NÄYTTÖKERTAA

Mainonta sosiaalisessa mediassa on hinnaltaan omaa luokkaansa. Tavoitimme Procountorin kohderyhmän sosiaalisesta mediasta näkyvästi ja kustannustehokkaasti.

4000

YKISTTÄISELLÄ BLOGGAUKSELLA JOPA YLI 4000 LUKIJAA

Kohderyhmää puhutteleva sisällöntuotanto on verraton myyntikeino. Hakukoneoptimoidut blogitekstit tuovat kiinnostuneita lukijoita orgaanisesti parhaassa tapauksessa vielä vuosienkin päästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä