Project Description

Rakennamme paikallisten POP Pankkien brändiä verkossa ja somessa kohderyhmiä sitouttavilla tarinoilla

Mukana hetkessä ja huomisesta unelmoimisessa

POP Pankki Siilinjärvi ja POP Pankki Kurikka ovat malliesimerkkejä siitä, miten yhdessä tehty kristallinkirkas verkko- ja somestrategia on avainasemassa viemässä verkkopresenssiä seuraavalle tasolle. Autamme näitä paikallisia POP Pankkeja olemaan lähellä tavallisen ihmisen arkea verkossa ja somessa: elämään mukana hetkessä ja auttamaan unelmoimaan sekä toisaalta myös varautumaan tulevaan.

Toteutamme paikallisille POP Pankeille strategian mukaista sitouttavaa sisältöä blogiin ja Facebookiin. Meillä on tuntemus asiakkaan toimialasta ja tavoitteista sekä kokemusta kohderyhmälle merkityksellisten sisältöjen tuottamisesta.

Meillä on kyky toteuttaa palvelu kustannustehokkaalla, asiakkaan aikaa säästävällä ja toimivaksi todetulla tavalla.

Pankissamme oli tahtotila siirtyä markkinoinnissa tälle vuosituhannelle, eli sähköisen markkinoinnin pariin.
Lähdimme hakemaan kumppania digitaalisen markkinointikampanjan toteutukseen. Olin aikaisemmin ollut Marikan koulutuksissa ja sitä kautta päädyimme yhteistyöhön Grapevinen kanssa. Grapevinen kehotuksesta lähdimme ensin luomaan hyvän pohjan toteutukselle luoden ensin pankillemme digistrategian. Digistrategiaa lähdettiin luomaan Grapevinen johtamana työpajatyöskentelynä. Pankistamme oli mukana projektista vastaavien henkilöiden lisäksi henkilöitä, jotka olivat kiinnostuneita verkon tuomista mahdollisuuksista, somesta, jne.

Määrittelimme työpajapäivän aikana pankillemme ostajapersoonat, joita lähdemme verkon kautta tavoittelemaan. Pohdimme yhdessä millainen sisältö ostajapersoonille olisi hyödyllistä ja kiinnostavaa ja mitä kanavia käyttäen tavoittaisimme heidät parhaiten.

Marika ja Virve osasivat hienosti viedä päivää eteenpäin. Asiasta kiinnostuivat myös ne, jotka eivät vielä olleet vakuuttuneet somen tuomista mahdollisuuksista. Päivän aikana syntyi vilkasta keskustelua ja kaikki joutuivat ja saivat osallistua, pysyen silti aiheessa.
Suosittelen.

Tarja Isotalo, Myynti- ja kehityspäällikkö, POP Pankki Kurikka