Project Description

Grapevine on ollut sosiaalisen median kumppanimme jo vuodesta 2010.
Tulosta syntyy mukavalla meiningillä: Parasta Grapevinessa on ehdottomasti taitava porukka, suunnitelmallisuus, ketteryys sekä positiivinen ote asioihin.
Grapevinen väki ei jää hyvien tulosten myötä makaamaan laakereillaan, vaan he uskaltavat haastaa ja ideoivat jatkuvasti uutta.

Inari Kettula, Markkinointipäällikkö
Suomen Sokeri Oy


Olemme hoitaneet Dansukkerin verkkonäkyvyyttä jo vuosia. Vuonna 2010 alkanut yhteistyö on näkynyt ja kuulunut: olemme luoneet Dansukkerille poikkeuksellisen vahvan pohjan verkkoon. Dansukker on verkossa itsetekijöiden kohtaamispaikka ja yli 126 000 fania kattava Ihan itse tehty -yhteisö on sitonut Dansukkerin kohdeyleisöön tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti.

Teemme tulosta verkossa yhdessä Dansukker Suomen kanssa. Tuotamme sisältöä Facebookissa Dansukkerin Ihan itse tehty -sivulle. Instagramissa ja Pinterestissä tarjotaan inspiraatiota tuhansille suomalaisille. Olemme myös luoneet ihanitsetehty.dansukker.fi-verkkosivuston, joka toimii kotipesänä esimerkiksi kausittaisille kampanjoille ja käyttäjien luomaa sisältöä hyödyntäville kilpailuille.

Autamme Dansukkeria jättämään lähtemättömän jäljen verkossa

Brändistä kohtaamispaikka

Dansukkerin Ihan Itse Tehty -yhteisö tavoittaa kuukausittain satoja tuhansia suomalaisia kuluttajia.

Suunnitelmallista kasvua

Loimme aivan uuden verkkoyhteisön, joka kattaa pelkästään Facebookissa yli 126 000 fania – ja lukema kasvaa päivittäin.

Monikanavaista tavoittamista

Tuomme Dansukkerin kohderyhmälle arvokasta sisältöä, joka houkuttelee ja auttaa siellä, missä asiakaskin on.

Haluatko tuloksia?