Grapevine muuttaa Kamppiin!

28.05.2018|

Strateginen yhteistyömme viestintätoimisto Akvamariini Porter Novellin kanssa on syventynyt entisestään ja muutamme yhteisiin toimitiloihin Helsingin Kamppiin. Uusi osoitteemme 1.6. alkaen on Runeberginkatu 5 B, 00100 Helsinki (Sisäänkäynti Autotalon pohjoispäädystä).

Jatkossa tullessasi käymään meillä kulkuyhteydet ovat paremmat, tilat väljemmät ja toimistossamme kuhisee entistä enemmän viestinnän ja markkinoinnin tarmokkaita ammattilaisia. Saat kaikki markkinointiviestinnän palvelut samalta luukulta – meidän ja Akvamariinin yhteistyönä.

Jos haluat kuulla, millaisia työkaluja Akvamariinilla voisi olla brändisi rakentamiseen tai sinulla on muuta kysyttävää yhteistyöstämme, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Kirjoittaja:

Neljänkympin rajapyykin ylittänyt Grapevinen toimari ja perustaja. Kiinnostunut erityisesti liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta ja tuloksellisuudesta. Kotona 2 lasta, 1 mies ja koiria vaihteleva määrä.