Grapevinen tuoreimmat tiimiläiset

03.02.2017|

Tehokas tiimimme on kasvanut hyvää tahtia. Meillä on aina tilaa hyville tyypeille, joilla riittää osaamista ja kiinnostusta työlleen. Kun tiimi koostuu tällaisista tyypeistä, on heitä ilo päästä esittelemään! Kysyin Heliltä ja Inkalta, Grapevinen tuoreimmilta vahvistuksilta, pari tiukkaa kysymystä.

Miten ja miksi tulit tänne?

Heli: Huomasin blogista avoimen paikan ja olin kartoittanut alan toimistoja Helsingissä, minne haluan töihin. Grapevine oli yksi niistä, joten kun huomasin rekryilmoituksen, päätin, että tuo paikka on minun. Tulin oppimaan alasta enemmän ja tarkoituksena päästä sisään tähän nopeasti muuttuvaan alaan.

Inka: Halusin ehdottomasti suorittaa harjoitteluni digimarkkinoinnin parissa opiskeltuani alaa syvemmin opiskelijavaihdossa viime kevään ajan. Grapevine vakuutti rennolla ja osaavalla meiningillään ja päätin, että tuonne haluan. Haastattelu hoitui kätevästi Skypellä Chilestä käsin ja ennakkotehtävät tehtyäni minut toivotettiin tervetulleeksi töihin.

Mikä on supervoimasi?

Heli: Teho. Organisaattoriterminaattoriksikin on kutsuttu. Ajan optimointi ja tehokkuusajattelu ovat siis suurimmat supervoimani, jolla painetaan eteenpäin. Kaikki lähtee hyvästä suunnitelmasta, jota on helppo lähteä toteuttamaan.

Inka: Jatkuva zen-tila. Paniikki ei iske, verenpaine ei nouse, eikä työteho laske, vaikka to do -lista olisi loputon ja maailmanloppu uhkaisi.

Miltä meno maistuu, hetken tekemistä katselleena?

Heli: Innostavalta ja inspiroivalta. Täällä on tekemisen meininki ja aina saa nauraa.

Inka: Ammattitaitoiselta ja vauhdikkaalta. Hirveästi olen oppinut ja joka päivä opin lisää. Onneksi kaiken sykkimisen ohessa viljellään niin laaduttomia vitsejä, ettei meno pääse vakavoitumaan ja töihin tullaan joka päivä hymyssä suin.

Mikä on parasta?

Heli: #somedrinkit-tapahtuma on ehkä noussut suosikkien kärkeen. Tapahtumien järkkäily on aina muuttuvaa ja hauskaa homma, missä pääsee tekemisiin paljon ihmisten kanssa.

Inka: Sisältöjen suunnittelu ja uusien ideoiden kehittäminen on työpäivissä parasta. Erilaiset asiakkaat ja huipputiimi pitää asiat mielenkiintoisina.

Kiitos Inka ja Heli!

Tiimimme on kiitollinen, että olemme jälleen löytäneet tällaisia helmiä vahvistukseksi riveihimme – ja vielä kaksin kappalein.

”Tavoitteena olla siellä, missä asiakas on huomenna.”
Heli – myyntivastuullinen asiakkuuskoordinaattori, joka pitää huolen niin hallinnon juoksevista asioista kuin asiakkuuksien hallinnastakin.

”Some kyllästyy helposti ja kehittyy jatkuvasti, siksi se vaatii pitkäjänteistä huolenpitoa.”
Inka – monikielinen sisällöntuottaja, sosiaalisen median asiantuntija ja kaiken uuden oppija.

Kirjoittaja:

Datasta ja tulevaisuudesta kiinnostunut markkinoinnin tekijä. Kaikkea toimintaa ohjaa jatkuva tarve ymmärtää enemmän ja halu tehdä kaikesta parempaa.