Lataa tiivistelmä: Live-videoiden käyttö somessa

20.09.2016|

Live-videoiden kaytto somessa

Grapevinen Somepulssi 2016 -kyselyssä kartoitettiin sosiaalisen median käyttäjien brändien seurantaa ja live-lähetysten käyttöä. Kysely tehtiin somen käyttäjille kesällä 2016 ja siihen vastasi lähes 500 suomalaista.

Tutustu myös Somepulssi-kyselyn toiseen tiivistelmään ”sosiaalinen media ja yritykset”

live-video-somessa-lataa-tiivistelma

Lataa tiivistelmä: Live-videoiden käyttö somessa

Lataa ensimmäinen tiivistelmä kyselyn live-video osuudesta alta. Lisäämme sinut Grapevinen uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin saat kuukausittain vinkkejä somesta ja digitaalisesta liiketoiminnasta sähköpostiisi. Emme luovuta sähköpostiasi kolmannelle osapuolelle ja halutessasi voit poistua sähköpostilistalta helposti.

Kirjoittaja:

Sukella kanssamme sosiaalisen median, markkinoinnin ja modernin liiketoiminnan uutisiin ja ilmiöihin! Grapevinen blogista löydät näkemyksiämme aiheesta, toimistomme kuulumisia sekä ennen kaikkea konkreettisia vinkkejä, miten yritykset voivat kehittää omaa (digi)markkinointiaan.