Työ etsii tekijää ja joukkue etsii pelaajaa (Tuottaja, sosiaalisen median markkinointi)

02.09.2011|

Grapevine Media on sosiaalisen median markkinointitoimisto, joka pitää päämajaansa Helsingissä Länsi-Pasilassa. Joukkueemme koostuu sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin ammattilaisista. Palvelemme asiakkaita useilta eri aloilta. Työmme käsittää suunnittelua, konsultointia, konseptointia, ideointia, koodaamista, sisällöntuotantoa ja luonnollisesti rutiinijuttuja.

Nyt etsimme taitavaa, hyvällä pelisilmällä varustettua tuottajaa joukkueeseemme marraskuun puolivälistä/loppupuolelta alkaen. Tuottajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden toimintasuunnitelmien tekeminen, läsnäolon toteuttaminen, sisällöntuotanto ja käytännön toteutukset eri kanavissa.

Etsimämme tuottaja pystyy hallitsemaan kokonaisuuksia ja suodattamaan tehtävälleen oleelliset asiat päivittäisestä uutisvirrasta.  Tuottaja on myös oiva kirjoittaja, joka pystyy laatimaan ytimekkäitä ja erilaisia sisältöjä kulloisenkin tarpeen mukaan. Asiakas on tuottajan paras kaveri ja se myös näkyy kauas.

Tarjoamme paikkaa liigaluokan joukkueessa, jossa varmasti saat uutta näkökulmaa ja kehityt pelaajana enemmän kuin uskotkaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis pelinrakentaja, riittää että olet motivoinut, haluat kehittyä ja olet nopea oppimaan. Tämän pelipaikan etuihin kuuluu rento työympäristö, joustava työtapa ja mukavat pelikaverit.

 

Tuottajan päiväohjelmaan kuuluu mm:

 • Asiakkaiden some-suunnitelmien tekeminen, päivittäminen ja kehittäminen
 • Käytännön toteutusten suunnittelu: miten, mitä, missä ja milloin
 • Sisällöntuotanto
 • Tekstisuunnittelu
 • Yhteydenpito nimettyihin asiakkaisiin
 • Saappaiden kasvaessa ja ajan edetessä myös: uusien kampanjoiden ideointi ja konseptisuunnittelu

 

Tuottajan tunnusmerkkejä ovat:

 • Markkinointihenkisyys
 • Vastuuntuntoisuus
 • Järjestelmällisyys
 • Omatoimisuus
 • Joukkuehenkisyys
 • Tekstitaituruus

 

Tuottajan kokemukseen ja/tai taitoihin kuuluu seuraavia asioita:

 • Markkinointialan tutkinto tai kokemusta markkinointitehtävistä (mielellään digimarkkinointi)
 • Internetin ja sosiaalisen median hyvä tuntemus ja vahva käyttökokemus
 • Toimisto-ohjelmien vahva osaaminen
 • Asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi

 

Ota haaste vastaan ja laita meille hakemuksesi LinkedIn –profiililinkkisi kera to 15.9.2011 mennessä. Hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen rekry@grapevine.fi. Sähköpostin liitetiedostoja ei huomioida. Olemme kiinnostuneita myös mahdollisesta blogistasi tai muista näytteistäsi, joten linkitä myös ne mukaan sähköpostiviestiin. Muistathan laittaa viestiin myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tuottajan tehtävästä antaa Marika Siniaalto (p. 045 674 4768) ke 7.9. ja pe 9.9. klo 10-14. Voit myös milloin vaan olla yhteydessä meihin Twitterin kautta @grapevine_media.

Kirjoittaja:

Neljänkympin rajapyykin ylittänyt Grapevinen toimari ja perustaja. Kiinnostunut erityisesti liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta ja tuloksellisuudesta. Kotona 2 lasta, 1 mies ja koiria vaihteleva määrä.